Frizbi golf

Prvo igrišče za frizbi golf v Sloveniji, ki ga je postavilo Združenje Frizbi golf Slovenija, se nahaja na Lisci (948 m), v čudoviti okolici Tončkovega doma. Igrišče ima devet lukenj in v dolžino meri približno 1800 metrov. Zaradi svoje lokacije je  igrišče izredno zanimivo, saj ob lepem vremenu ponuja čudovit  razgled na vse konce Slovenije. Ravno tako pa je zaradi relativno nizke stopnje težavnosti primerno za začetnike in za vse generacije bodočih igralcev. 

Naraščajoča popularnost frizbi golfa v svetu se skriva v čudovitem občutku moči in natančnosti meta frizbija proti cilju. Ostali atributi k  popularnosti igre so zagotovo tudi nenehni izzivi, družabnost, fizična in psihična aktivnost in nizki stroški igranja. Frizbi golf je igra, ki je namenjena široki populaciji prebivalstva, ne glede na starost, spol ali fizično sposobnost. 

Pogosta vprašanja:

Kaj rabim za igro Frizbi golfa? 
Za igranje Frizbi golfa potrebujete ljubezen do gibanja v naravi in nekaj ročne spretnosti. Frizbi pa vam na igrišču priskrbimo mi. 

Ali obstaja starostna omejitev za igranje Frizbi golfa? 
Sploh ne. Ravno to je čudovit atribut igre, kjer se lahko različne generacije združijo in tekmovalno ali samo za sprostitev odigrajo rundo Frizbi golfa. 

Kako je s članstvom v ZFGS? 
S članstvom v ZFGS si nov član pridobi pravico do popusta pri igranji Frizbi golfa, majico Združenja in člansko izkaznico. Ravno tako je avtomatično vpisan v register igralcev Frizbi golfa v Republiki Sloveniji. 

Kje lahko izvem kaj več? 
Vsi ljubitelji igre Frizbi golfa in gibanja v naravi, si lahko na naši spletni strani www.facebook.com/ZFGS1 natisnete vlogo za članstvo v Združenju, Pravila igre Frizbi golf, ogledate fotografije z naših druženj in še veliko več. 

Vabljeni! 

Kontakt: 
Tončkov dom Lisca 
krasovec.franc@gmail.com
GSM: 040 233 753 

www.lisca-dom.com 

Planinsko društvo Lisca Sevnica